Var är vår Emma?

Klockan är halv åtta på morgonen, väckarklockan ger sina första toner för dagen. Det är molnigt ute och frosten ligger vit på taken, endast Jane är vaken. Vi klär på oss fint för det är skolfoto idag! När vi tror allt är som vanligt, går vi ner till frukosten. Tar ett tallrik gröt och en grov macka med gurka på, men snart går det upp för oss.. Vart är Emma?

Vi kollar oss runt i matsalen efter en plats att sitta, men Emma syns inte till någonstans.. Hon har gått upp i rök! Idag när det är skolfoto och allt.

Idag har vi fått besök utav jättetrevliga biblare från Strandhem, 65km väster om Glimåkra. Och alla undrar, vart är den omtalade Emma? Och vi svarar... Vi vet inte!

Dagen flyter på och vi studerar Gamla Testamentet som aldrig förr. Nu sitter vi här, klockan är halv sju på kvällen och vi vet fortfarande inte vart Emma är?

Vi vet att du finns någonstans där ute Emma, vi vet att du läser detta.. KOM HEM, vi börjar om igen, vi glömmer allt, där ute är det sååå kallt! Sitt inte och huttra i en skog, ta upp telefonen när du ser detta och slå en pling till oss.. Akta dig för orienterna.

Avslutningsvis vill vi tillägna denna låt till dig, vi saknar dig.. Stewie går allt med dig!

Krya på dig, vi ses snart!

//Fredrik & Josefin


Just call to say you love us!

Akuten

Hej vänner!

Måste meddela att något riktigt hemskt har hänt Emma.. igår när hon vaknade kunde hon inte prata (hon som annars är mycket pratglad) så tro det eller ej så på eftermiddagen fick hennes fina vänner , Klina och Josefin köra henne till akuten i kristianstad!

Vi var alla oroliga att hon drabbas av svininfluensan...

Tack gode Gud att det inte var det! hon fick dock pencillin. Och i helgen har hon åkt hem för att vila upp sig. Vi får hoppas att hon är "fit for fight" på måndag igen, för då kommer vi ha en väldigt ansträngade dag om Gamla Testamentet! 

Sen hoppas vi också på att inte josefin blir uppäten av en älg (eller orienterare) där hon sitter ensam i stuga 7 utan varken Emma eller någon annan!

På kärt återseende!

//Fredrik & josefin!


Kaktusarna, Kirk, Aretha och Israel!

Hej kära läsare!
Det var längesedan vi hördes vid. Det har hänt mycket, framför allt i Emmas liv sedan vi hördes sist.
Emma har börjat på Glimåkra Folkhögskola och spelar piano till den underbara gospelkören SOULED OUT!

Idag drabbades vi av den chockerande nyheten; EMMA HAR FEBER!!! Så vi fick åka till minibuss med en plats tom till Älmhult och IKEA, själva. Men för att hon skulle krya på sig snabbare så köpte vi tre kaktusar till henne, som hon namngav till Kirk, Aretha och Israel.

Det är en stor ära att ha henne som vän, denna begåvade tjej med många gåvor därav en att namnge blommor!

Vi ses snart igen....


Fredrik & Josefin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0