Var är vår Emma?

Klockan är halv åtta på morgonen, väckarklockan ger sina första toner för dagen. Det är molnigt ute och frosten ligger vit på taken, endast Jane är vaken. Vi klär på oss fint för det är skolfoto idag! När vi tror allt är som vanligt, går vi ner till frukosten. Tar ett tallrik gröt och en grov macka med gurka på, men snart går det upp för oss.. Vart är Emma?

Vi kollar oss runt i matsalen efter en plats att sitta, men Emma syns inte till någonstans.. Hon har gått upp i rök! Idag när det är skolfoto och allt.

Idag har vi fått besök utav jättetrevliga biblare från Strandhem, 65km väster om Glimåkra. Och alla undrar, vart är den omtalade Emma? Och vi svarar... Vi vet inte!

Dagen flyter på och vi studerar Gamla Testamentet som aldrig förr. Nu sitter vi här, klockan är halv sju på kvällen och vi vet fortfarande inte vart Emma är?

Vi vet att du finns någonstans där ute Emma, vi vet att du läser detta.. KOM HEM, vi börjar om igen, vi glömmer allt, där ute är det sååå kallt! Sitt inte och huttra i en skog, ta upp telefonen när du ser detta och slå en pling till oss.. Akta dig för orienterna.

Avslutningsvis vill vi tillägna denna låt till dig, vi saknar dig.. Stewie går allt med dig!

Krya på dig, vi ses snart!

//Fredrik & Josefin


Just call to say you love us!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0