Måndag - ny vecka, nya möjligheter!

Nytt koncept - ny blogg!


Vi i blogg-kommittén har funderat mycket över hur vi på bästa sätt ska fånga er läsare, kom gärna med nya idéer! vi har fått många synpunkter både positiva men även en del "detta kan ni göra bättre".. Så vi har beslutat oss för att delvis bli mer djupa och även starta tävlingar! imorgon ska vi även anställa Sexolog Jöns-Jürgen - Ställningstagare i Dubbel Bemärkelse. Mer information imorgon (tisdag) där även Jürgen kommer presentera sig mer s(p)ex(c)ifikt!Veckans tävling: Hur många stjärnor är det på Emmas örngott?

Redovisa era gissningar som kommentarer!

(Svaret redovisas på fredag) - vinnaren vinner en promenad med EMMA!
Veckans funderare (av Emma): Anser du dig vara människa nog innan du har sett Långben the movie?

Ny vecka, nya möjligheter.. Vad är dina förväntningar och mål den här veckan?
Cirka 80% av det vi människor tänker idag, kommer vi även tänka imorgon. Vi människor ältar. Därför tänker vi att det är viktigt att stanna upp, och tänka på vad man är påväg i livet. Vad tänker vi, hur vill vi formas som människa? När anser du dig vara människa nog, när har du uppnått alla dina mål? Kommer du någonsin bli människa nog?
Vi tror fortfarande att det är viktigt att sträva efter, men fundera över vilka mål du strävar efter. Strävar du efter mål som håller livet ut, som gör dig till en bättre människa. Eller strävar du efter tillfälliga mål som håller för stunden. Vi tror att båda är bra, men inget går att sortera bort. Du kommer aldrig vara människa nog när du sätter upp orimliga ideal som ingen kan uppnå..

Du kommer aldrig vara människa nog förräns du ser dig i spegeln - du är människa nog!Lev väl! // Blogg-kommittén


Kommentarer
Postat av: anonym

hows hanging?

2009-09-08 @ 00:23:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0