Våga ta steget!

Hej kära bloggen!

Nu är det måndag igen och vi är äntligen tillbaka med hela bloggstyrkan.


Veckans tävling

I och med att det inte var någon som svarade och änns försökte vinna förra veckans tävling, så höjer vi nu priset och tar samma tävling igen. Om ni vinner denna tävling, så vinner ni inte bara en promenad med Emma... Utan även med oss i bloggkommitén!!

Så veckans tävling är alltså..
- Hur många stjärnor har Emma på sitt örngott?


Veckans funderare

Och nu när det är måndag så har vi ju även veckans frågeställning. Denna veckans frågeställning är, håll i er nu...
- Om du ser att någon som är utstött, sitter ensam. Går du då fram, eller tänker du bara att du skulle gjort det?

Vi alla har nog varit med om att vi har sett någon som är utstött eller mobbad och sitter ensam i matsalen, men har vi någonsin gått fram till personen på riktigt? Vi tror att det är många som tänker i huvudet att man borde göra det, men att man aldrig kommer till skott. Vi är nog innerst inne rädda för att vi skall hamna i samma situation om vi går dit fram. Även om risken för att detta ska hända är mycket liten, så är vi rädda för att riskera det. Tänkt endå hur mycket detta lilla möte med den här ensamma personen betyder för den. Det kanske är en jättetrevlig person som alla bara har fått fel bild av. Det kanske var en person som fick en dålig vibb av personen och sedan spred det till alla. Det vi i bloggkommitén vill säga är att, ha aldrig förutfattade meningar! Även om en person som står dig nära, säger något om en person. Att den inte är schysst eller något, så behöver det inte betyda att personen är så mot dig. Vi är alla olika och passar ihop på olika sätt. Det är olikheterna som gör oss unika!

Detta är speciellt viktigt att tänka på när man sjunger i en gospelkör med olika röster, vi låter alla olika och har unika röster men tillsammans låter det jätte bra! Såhär är det även i samhället, vi har alla olika gåvor och talanger som gör oss unika bara vi låter de blomma på rätt sätt! Vill du vara en människa som låter andras blommor blomma?


Frid!
//Bloggkommittén


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0