Vi red till Ullared!

80-talet var ett av 1900-talets mest spännande och exotiska deccenier, det var då svenskarna började shoppa maniskt. Kvantitet var bara sveriges förnamn. Höga reklampelare visade mammor med kundvagnar fyllda till bredden. Allt ifrån Barnängens tvål till kayenpeppar fyllde utrymmet. Det viktiga var inte längre vad hushållet behövde utan hur mycket prylar man kunde komma över för så lite pengar som möjligt. Shopping hade nu även blivit ett intresse för medelsvensson och för Emma.

Även idag finns tydliga spår kvar av denna shoppingmani; "Ge Kås" i ULLARED. Detta ställe fullt med människor med begär i blicken, som kalvar på grönbete, som Emma på Stevie Wonder konsert eller vad sägs om Ullabullared..? En heldag på Ullared resulterade i många skratt, backstreet boys och för Emmas del en MP3.

Efter en dag på grönbete i Ullared, efter en dag då man spenderat 1000 tals kronor på sig själv, glömmer man lätt att tänka på vad det egentligen är som betyder något här i livet? Däför bifogar vi ett klipp med en tänkvärd gospellåt... Begrunda.

 frid!
//Blogg-kommitten - med gästbloggaren Matilda Warmwax

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0